Online leren

We vroegen jullie of bezorgen voor Deliveroo een manier is om andere ambities op langere termijn waar te maken. Heel wat onder jullie antwoordden ‘ja’. Daarom bieden we je in samenwerking met OpenClassrooms toegang tot honderden online opleidingen om je te helpen je doelen te bereiken.

Cursussen en getuigschriften

Kies uit meer dan 700 gratis cursussen in het Frans en in het Engels, waaronder design, marketing, project management, ondernemerschap en IT-vaardigheden. Je kunt ook een Certificate of Achievement behalen, dat je kan gebruiken bij sollicitaties. Alles is 100% online en 100% gratis, dus het is 100% jouw keuze waar en wanneer je studeert!

Daarnaast mag je 1 familielid aanduiden dat eveneens toegang krijgt tot de online cursussen en getuigschriften kan behalen op zijn of haar naam.

Ontdek de cursussen

Studiebeurzen & Arbeidsbemiddeling

Dit jaar financieren we meer dan 50 studiebeurzen voor officieel erkende graduaatsprogramma’s

Deze opleidingsmogelijkheden worden aangeboden aan jou of een familielid. Vergeet bij het inschrijven niet te vermelden wie de lessen zal volgen.

De opleidingen zijn beschikbaar in het Frans en in het Engels en beslaan onder meer de volgende studiegebieden:

Web Developer: Geef je carrière in web development een boost en leer dynamische, responsive websites bouwen. Web Developers zijn een essentieel onderdeel van elk technisch team. Met dit programma ontwikkel je de vaardigheden en ervaring die je nodig hebt voor een startersfunctie. Je brengt ontwerpen en mockups tot leven door de grafische elementen te vertalen in bruikbare en krachtige programmeertalen zoals HTML, CSS en Javascript. Dit is hoe de meeste web- en software-ontwikkelaars hun eerste stapjes zetten. Zodra je bent afgestudeerd, helpt een carrièrecoach je om je droomjob te vinden in deze branche.

IT-technicus: in deze functie onderhoud je de IT-infrastructuur van een bedrijf en ondersteun je dagelijks de gebruikers. Je leert de belangrijkste vaardigheden voor de functie die zorgt voor de doorlopende set-up en ondersteuning van de IT-apparatuur en -software van een bedrijf. Je leert problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat werknemers de technologie die ze in hun functie gebruiken optimaal kunnen benutten. Na het afstuderen helpt een persoonlijke loopbaanbegeleider je je droombaan te vinden in dat specifieke domein.

Digitale marketing: digitale marketeers gebruiken digitale tools zoals betaalde online reclamecampagnes, landingspagina's op websites, e-mailcampagnes, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en social media om de merkbekendheid en uiteindelijk de omzet van een bedrijf te maximaliseren. In de opleiding digitale marketing kom je te weten hoe je leads genereert en de verkoop stimuleert via digitale marketingcampagnes. Je leert ook hoe je meetbare analytics gebruikt om zwakke punten te identificeren en je prestaties te verbeteren op al je digitale marketingkanalen. Na het afstuderen helpt een persoonlijke loopbaanbegeleider je je droombaan te vinden in dat specifieke domein.

De cursisten van vorig jaar vertellen hoe ze hun studies combineerden met bezorgen voor Deliveroo.

Hoe vraag je een studiebeurs aan?

We hebben wat basisinformatie nodig over wie je bent. Je kiest zelf je studierichting en laat ons weten waarom je interesse hebt in een studiebeurs. We vragen je ook om een certificaat in te dienen als bewijs dat je een van de korte online OpenClassrooms-cursussen hebt afgerond. Dit kan om het even welke cursus zijn, maar deze moet wel minstens 6 uur in beslag hebben genomen. Zodra je bent geregistreerd, kies je er eentje uit deze lijst.

Hier vind je een voorbeeld van het bewijs dat je moet indienen na voltooiing van een korte cursus.

Na afloop van de aanvraagperiode selecteert onze jury de riders die een beurs krijgen en nemen ze contact op met de winnaars van 2023.

Meld je nu aan Algemene voorwaarden

Laat je bedrijf groeien

Ook voor ondernemers-in-spe zijn er gratis cursussen die je kunnen helpen je ideeën te ontwikkelen. Deze cursussen zijn beschikbaar in het Engels en in het Frans.

Ontwikkel een verkoopstrategie voor je freelance-bedrijf

6 hours

Bekijk de cursus

Leer meer over Lean Startup

6 hours

Bekijk de cursus

Ontcijfer het ondernemers-DNA

6 hours

Bekijk de cursus

Ontwikkel je onderneming

6 hours

Bekijk de cursus

Start je innovatieve onderneming

6 hours

Bekijk de cursus